Politie houdt stel uit Delfzijl aan

woensdag 1 juli 2015

Delfzijl / Rotterdam - Een arrestatieteam van de politie hield woensdagmorgen in Rotterdam een 41-jarige man en zijn 24-jarige vriendin uit Delfzijl aan.

Uit informatie, die bekend was bij de politie in Groningen,bleek dat het duoverdacht werd van vuurwapenbezit.De politie trof deauto, met het stel erin,woensdagmorgen aan in Rotterdam. Na overleg met het Openbaar Ministerie werdbesloten het duo door een arrestatieteam aan te laten houden.

Hierbij voldeed de vrouw op de zuidzijde van de Maastunnel niet aan eenstopteken van de politie.De verdachtegooide het stuur plotseling om en zijreedvia de middenbermde andere rijbaan op. Het duo ging er in de auto vandoor.De leden van het arrestatieteam zetten de achtervolging in. Eentoevalligpasserende automobilist, die uit de Maastunnel reed, raakte daarbij een van depolitieauto's. De bestuurder van deze auto liep bij de aanrijding een pijnlijkearm op. Het arrestatieteam reed de vluchtende auto een paar straten verderopalsnog klem, waarna de twee inzittenden konden worden ingerekend. De 41-jarigeliep bij zijn aanhouding een schram aan zijn hoofd op.

Na de aanhoudingen werd bij de auto een vuurwapen en twee patroonhoudersaangetroffen. Tijdenseen zoeking ineen woning in Delfzijl werd een hoeveelheidhenneptoppen aangetroffen en in beslaggenomen. De politie stelt een onderzoekin. De verdachten worden nader gehoord.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Delfzijl | 112 alarmeringen Delfzijl | Goedkoop Tanken in Delfzijl | Supermarkten in Delfzijl | Weerbericht Delfzijl