Inbreker meldt zich bij de politie

maandag 18 september 2017

Appingedam - De politie hield maandagochtend 18 september een 19-jarige man uit Winsum aan. Hij wordt verdacht van het plegen van een woninginbraak aan de Molenstraat in Appingedam in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 september.

Nadat de melding van de inbraak bij de politie binnen kwam, spraken agenten met de aangever en startten een buurtonderzoek. Informatie leidde hen naar de verdachte man, waarop zij hem zondagavond een bezoek brachten. Omdat hij op dat moment niet thuis was, werd aan de andere bewoners van de woning het verzoek gedaan of hij zich wilde melden aan het politiebureau.

In onderzoek

Nadat de man zich op het bureau meldde, is hij aangehouden. Het is niet bekend of er buit is gemaakt. De politie heeft de zaak in onderzoek. 

Voorkom diefstal uit woning

Helaas komt woninginbraak regelmatig voor. De politie doet er veel aan om inbrekers op te pakken. Zelf kunt u er met verschillende maatregelen voor zorgen dat inbreken in uw woning niet makkelijk is. De meeste inbrekers gaan voor een snelle buit. Hoe langer ze bezig zijn uw woning binnen te komen, hoe groter de kans dat ze het opgeven. Kijk voor meer informatie op de themapagina woninginbraak.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Delfzijl | 112 alarmeringen Delfzijl | Goedkoop Tanken in Delfzijl | Supermarkten in Delfzijl | Weerbericht Delfzijl