Twee voetballers aangehouden na vechtpartij

vrijdag 31 mei 2013

Woldendorp - Bij een vechtpartij op een voetbalveld aan de Burgemeester Garreltsweg in Woldendorp is donderdagavond een 17-jarige inwoner van Borgsweer gewond geraakt. Een 16-jarige inwoner van Meedhuizen en 18-jarige inwoner van Farmsum werden door agenten aangehouden op verdenking van openlijk geweld tegen personen. Het duo werd voor nader onderzoek ingesloten.

Tijdens een wedstrijd tussen twee juniorenteams uit Meedhuizenen Woldendorp werd een overtreding gepleegd. De gemoederen liepen daardoor hoogop. De 17-jarige speler uit Borgsweer werd belaagd door onder andere de18-jarige speler uit Farmsum. Hij kreeg vermoedelijk een trap tegen zijn hoofden raakte daardoor gewond. Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naareen ziekenhuis in de stad Groningen. Daar bleek dat hij een zwarehersenschudding had opgelopen. In het tumult dat na deze mishandeling ontstondwerd een andere speler van Woldendorp bij zijn keel gegrepen door een 16-jarigeinwoner van Meedhuizen. Hij werd aangehouden en ook zijn 18-jarige teamgenoot.Beide spelers werden door agenten overgebracht naar het politiebureau en daarvoor nader onderzoek ingesloten. De vechtpartij had de nodigde impact op beideelftallen en dat was reden om slachtofferhulp in te schakelen.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Delfzijl | 112 alarmeringen Delfzijl | Goedkoop Tanken in Delfzijl | Supermarkten in Delfzijl | Weerbericht Delfzijl