Gewonden na frontale aanrijding

woensdag 13 augustus 2014

Appingedam - Drie mensen raakten dinsdagavond gewond bij een frontale aanrijding op de aansluiting van de provinciale weg N33 op de N360 bij Appingedam.

Het ongeluk werd veroorzaakt door een 23-jarige automobilist uitDelfzijl die op de op- en afrit op de verkeerde weghelft belandde en op eentegemoet komende auto, bestuurd door een 71-jarige inwoonster van Appingedam,botste. Een 47-jarige automobilist uit Appingedam reed vervolgens achterop dewagen van de 71-jarige.

De 23-jarige bleek geen rijbewijs te bezitten, zijn auto wasniet verzekerd. De Delfzijlster werd met vermoedelijk letsel aan hetbovenlichaam in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De bij de 71-jarigeinzittende echtgenoot (76) werd met soortgelijke verwondingen eveneens naar eenziekenhuis gebracht. De 71-jarige bestuurster liep licht letsel op. De 23-jarigeDelfzijlster verklaarde dat zijn wagen in de bocht was uitgebroken waarna hij opde verkeerde weghelft was terecht gekomen. De politie maakt proces-verbaal tegenhem op.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Delfzijl | 112 alarmeringen Delfzijl | Goedkoop Tanken in Delfzijl | Supermarkten in Delfzijl | Weerbericht Delfzijl